“ YRITTÄJYYSKASVATUKSEN TOIMIVAT KÄYTÄNNÖT ” haastekampanja

Pohjois-Pohjanmaan koulutustoimijat haastetaan mukaan kehittämään yrittäjyyskasvatusta. Haasteeseen voi vastata lähettämällä yrittäjyyskasvatuksen menetelmän/ toimintatavan/ käytännön kuvauksen videona, tekstinä, kuvana tms. verkkosivustolle www.minunpolkuni.fi/haaste. Samalla haastetta voi jakaa edelleen.

Haaste on kaikkien eri kouluasteiden opettajille ja muille toimijoille. Tarkoituksena on koota toimivia ratkaisuja oppilaitosten yrittäjyyskasvatuksen tueksi. Haasteita kootaan 15.1.2017 saakka. Kuvaukset tullaan julkaisemaan sivustolla www.minunpolkuni.fi.
Kansallisena yrittäjän päivänä 5.9. julkistettava www.minunpolkuni.fi –sivusto kokoaa kaikkien kouluasteiden yrittäjyyskasvatukseen liittyvää aineistoa. Sivusto toimii sekä opettajien työkalupakkina että tiedonlähteenä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Sivusto on rakennettu osana Yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla (PoPYk) hanketta (Ely/ESR). Hanketta koordinoi Oulun yliopisto, hankkeen muita osatoteuttajia ovat Centria-ammattikorkeakoulu, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Kuusamon kaupunki, Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kaupunki, Oulun seudun koulutuskuntayhtymä ja Pyhäjoen kunta.

Lisätietoja: Leena Eskola, projektipäällikkö, Yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla (Ely/ESR)
Oulun yliopisto, Oulun Eteläisen instituutti, Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä, Pajatie 5, 85500 Nivala
p. 040 090 6103, leena.eskola@oulu.fi,

Etusivu


http://pohjois-pohjanmaa.yes-keskus.fi/tutustu-hankkeeseen/

20160831PoPYktiedote

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Print this page

Comments

comments

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php