PoPYk-hankkeen seututiimit ja YES opevalmennus

Pohjois-Pohjanmaan yrittäjyyskasvatuksen polkua rakennetaan kattavalla joukolla opettajia ja yrittäjyyskasvatuksen tukitoimijoita.

Pohjois-Pohjanmaa on laaja alue, joten työtä tehdään kolmessa Seututiimissä eri osissa maakuntaa.  Maanantaina 21.9 kokoontui Oulun Eteläisen osan Seututiimi Nivalassa, tiistaina Koillismaan tiimi Kuusamossa ja keskiviikkona Oulun seudun tiimi Oulussa.

Seututiimeissä on mukana yhteensä noin 130 henkilöä.

Oulun Eteläisen tiimiin osallistunut saunankiukaita valmistavan Vuolux Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Juha Koski piti aihetta tärkeänä myös yrityksille. Yrityksissä olisi hyvä tietää mitä oppilaitoksissa opetetaan yrittäjyydestä ja yrittämisestä.

Oppilaitoksissa olisi tärkeä muistaa että yrittäjyyden tulee lähteä omasta halusta. Verkostojen luominen, niiden hoitaminen ja laadukkaasti toteutetut asiakaskontaktit ovat yrittämisessä erityisen tärkeitä.

 

Seuraavan kerran Pohjois-Pohjanmaan Seututiimit kokoontuvat 27.-29.10.2015. Lisätietoa ja ilmoittautumiset sähköpostilla leena.eskola@oulu.fi tai puh. 040 090 6103.

___

YES Opevalmennus OPS 2016-Laaja-alaisen osaamisen taidot 4-päiväinen maksuton koulutus

yläkoulun opettajille Oulussa ti 26.1, ke 25.2  ma 14.3. ja

yläkoulun ja lukion opettajille Oulun Eteläisen ja Raahen alueella ke 27.1, pe 26.2 ja ti 15.3. Molemmissa lisäksi yksi etäpäivä. Kouluttajana Tapu Nieminen/Villinikkarit Oy

Koulutus valmentaa opettajat luomaan yritteliästä ja yhteisöllistä toimintakulttuuria omaan kouluun. Valmennuksessa käydään läpi laaja-alaisen osaamisen kehittämistä käytännössä ja oman koulun lähtökohdista. Valmennuksessa opitaan vuorovaikutteista toimintakulttuuria ja yhteistyötä työelämän kanssa. Lopuksi laaditaan oman koulun kokonaissuunnitelma laaja-alaisen osaamisen edistämiseksi. Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Comments

comments

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php